Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Expertiză tehnică pentru evaluarea lucrărilor la piața neterminată din Alba Iulia. Se va căuta o nouă firmă pentru finalizarea lor

Publicat

DSC00598 Șansele ca piața agroalimentară din centrul municipiului Alba Iulia să fie finalizată par departe de a deveni o realitate. Câștigătorul licitației pentru construcția acesteia nu și-a respectat termenul și a tărăgănat lucrările mai bine de 2 ani, astfel că acum Primăria Alba Iulia trebuie să o ia de la capăt cu o expertiză tehnică și cu un nou constructor. 

Lucrările la piața din centrul municipiului Alba Iulia stagnează de câteva luni bune. Cu toate că este finalizată în proporție de 80%, de câteva luni, se pare că lucrurile nu au mai avansat. Din acest motiv, Primăria Alba Iulia a reziliat contractul cu firma care a câștigat licitația, iar acum se pregătește expertiza tehnică pentru evaluarea lucrărilor.

După ce se va face expertiza, municipalitatea va trebui sa facă licitație pentru un alt constructor care să finalizeze lucrările.

Piața agroalimentară din centrul orașului Alba Iulia trebuia să fie finalizată în data de 8 martie anul trecut. Lucrările de modernizare la piața agroalimentară au început în luna aprilie 2015, moment în care comercianții au fost mutați provizoriu în Piața Consiliului Europei, într-un loc improvizat și în care vor rămâne până la rezolvarea problemelor.

Primăria Alba Iulia a început încă de anul trecut să aplice penalități, mai exact firma are de plătit 0,01% pe zi din valoarea contractului, care este de aproximativ 2,7 milioane de lei.

Potrivit proiectului, noua piață, a cărei valoare se ridică la suma de 2.764.897,89 lei cu TVA, va avea o suprastructură din stâlpi şi planşee casetate din beton armat impermeabilizat, prevăzut cu luminatoare şi deschideri pentru ventilare naturală şi lumină naturală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax