Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: EXPLOZIE în urma acumulării de gaze, la o casă din Sânmiclăuș. O femeie, cu arsuri pe 50% din corp, transportată la spital

Publicat

O femeie în vârstă de 79 de ani din localitatea Sânmiclăuș a fost rănită grav, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei explozii cauzate de acumularea de gaze. Victima a suferit arsuri pe aprox. 40-50% din corp, fiind transportată la Spitalul din Cluj, de unde urmează să fie transferată, pe cale aeriană, la Spitalul de Arși din București.

Potrivit ISU Alba, în decursul nopții, Garda de Intervenție Blaj a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane care a suferit arsuri pe aprox. 40-50% din corp, în urma unei explozii în locuința proprie (acumulare de gaze).

Persoana rănită a fost transportată la Spitalul din Cluj urmând să fie transferată, pe cale aeriană, la Spitalul de Arși din București.

Persoana rănită este o femeie în vârstă de 79 de ani. Interventia a avut loc în localitatea Sânmiclăus, comuna Șona.

Organele abilitate verifică împrejurările în care s-a produs explozia.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax