Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) EXPOZIȚIE: „Cărţi şi reviste germane cu valoare patrimonială din colecţia muzeului albaiulian (Secolele XVI-XXI)”

Publicat

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia a vernisat joi, 24 mai 2012, la ora 12.00, expoziţia „Cărţi şi reviste germane cu valoare patrimonială din colecţia muzeului albaiulian (Secolele XVI-XXI)” . Expoziția rămâne la Muzeu până în data de 26 iunie.

Cu această ocazie, au fost etalate cărţi şi publicaţii periodice din colecţiile muzeului albaiulian, redactate în limba germană. Expoziţia pune în evidenţă atât prezenţa şi circulaţia unor exemplare de carte veche şi modernă germane pe teritoriul oraşului Alba Iulia, din cele mai vechi timpuri, cât şi dinamica schimbului de publicaţii al muzeului cu instituţii similare din Germania.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Asociația „Prietenii Muzeului Unirii Alba Iulia”, Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național Alba și Muzeul Național.

FOTO: Diana TOTH

[nggallery id=275]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. un extraterestru

  vineri, 25.05.2012 at 09:47

  Mai fratilor si surorilor din muzeu aveti grija la titlul manifestarilor ! Auzi acolo secolele XVI- XXI ????!!!! Dar din secolul XXI nu s-a scurs decat un deceniu si un pic, cu restul ce faceti ? cum acoperiti perioada pana in 2101 ?
  Va intreb pentru ca asa arata titlul.
  Nu spuneam nimic, dar am vazut ca persitati in eroare. Dupa cartea franceza din sec. XXI, a venit cartea italiana tot din sec. XXI si acum iata o prezentati si pe cea germana, evident, inclusiv din sec. XXI. La unele expozitii s-au mai realizat si cataloage.
  Astept argumente sau recunoasteti ca habar nu aveti de cronologie si istorie desi lucrati la un muzeu de istorie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax