Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziția de pictură a Nataliei Bardi din Aiud, deschisă la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” până în 2 aprilie

Publicat

Iubitorii de artă din Aiud au putut asista vineri, 22 martie, la vernisajul expoziției de pictură a Nataliei Bardi, prezentată la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud. Expoziția poate fi vizitată până în data de 2 aprilie 2013.

„Pânzele ilustrează etape de căutare artistică din ultimii trei ani. Trăirile artistei par să se inspire din sensibilitatea specifică spiritului feminin punând accent pe farmecul neasemuit al luminii prin intermediul căreia tot ceea ce ne înconjoară capătă misterul, forma și expresia artistică. În prag de primăvară vibrația caldă a luminii solare pare mai mult decât o simplă căutare, pare o mărturie a iubirii, amărăciunii sau bucuriei deopotrivă. Expoziția reunește peisaje și flori cu revărsarea specifică de forme și culoare”, a explicat prof. Despina Stanciu, președinte ASTRA, Despărțământul „Ovidiu Hulea” Aiud.

Pictorița Natalia Bardi are în palmares 14 expoziții personale, 109 expoziții de grup, participări la tabere de pictură organizate în țară și peste hotare precum și lucrări în colecții particulare din România, Austria, Anglia, Germania, Franța, Italia, Spania, SUA.

Evenimentul a fost organizat de ASTRA, Despărțământul „ Ovidiu Hulea” din Aiud, cu sprijinul Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud, Fundația Inter-Art Aiud, Primăria și Consiliul Local Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax