Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziție de mărțișoare și felicitări confecționate de copiii de la Grădinița cu Program Normal Gârbova

Publicat

În prag de primăvară, copiii de la Grădiniţa cu Program Normal Gârbova, coordonaţi de educatoarele Nicoleta Muntean, Felicia Muntean, Delia Lupean și învățătoarea de la clasa pregătitoare Simona Albu şi-au etalat talentul şi îndemânarea şi au confecţionat mărţişoare.

Expoziţia de mărţişoare a fost organizată de cadrele didactice din dorinţa de a vesti sosirea primăverii şi de a serba tradiţia mărţişorului, iar prin intermediul acesteia preşcolarii au avut ocazia să-şi prezinte rezultatele muncii lor, cu atât mai mult cu cât creaţiile sunt originale şi deosebite.

Micuţii grupelor mică, mijlocie şi mare ale grădiniţei şi-au exprimat talentul şi creativitatea, realizând diverse mărţişoare, din hârtie, material croşetat, plastic, cocă şi flori.

Zecile de mărţişoare şi felicitări realizate din cele mai diverse materiale şi în modele inedite sunt adunate în expoziţia care a fost deschisă joi,1 martie 2018.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax