Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziţie de obiecte meşteşugăreşti la Alba Iulia. Cursanții clasei de ţesut tradiţional din localitatea Bucerdea Vinoasă au primit diplome de absolvire

Publicat

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba sărbătoreşte în aceste zile 45 de ani de activitate, iar cu această ocazie cursanții au pregătit o mulțime de evenimente. Unul dintre acesta a avut loc, miercuri, la Serviciul Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale, unde s-a deschis o expoziţie de obiecte meşteşugăreşti.

Icoane pe sticlă, semne de carte, căni și butoiașe din lemn, prosoape, traiste, dar și multe alte obiecte handmade au fost expuse miercuri la Serviciul Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale. Expoziția a fost organizată de Centrul de Cultură „Augustin Bena”, iar toate obiectele au fost realizate de elevii claselor de meșteșugari.

Cu acest prilej au fost înmânate 24 de diplome de absolvire cursanţilor clasei de ţesut tradiţional din localitatea Bucerdea Vinoasă.

Pasionaţii de lectură au putut să se bucure de o carte bună în Bibliobusul din parcarea Serviciului Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax