Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziţie de păsări şi animale mici la Aiud. Exemplare din 30 de rase, prezentate de crescători din Alba şi Cluj

Publicat

expozitie aiud pasari si iepuri Peste 200 de păsări şi iepuri, reprezentând 30 de rase diferite, au fost în centrul atenţiei, în weekend, la Aiud, la a treia ediție a „Expoziției de păsări și animale mici”. Evenimentul a fost organizat de „Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici” în colaborare cu Primăria Municipiului Aiud şi Consiliul Local.

La evenimentul care a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic Aiud au fost prezenți 15 expozanți atât din Aiud, cât şi din localitățile Teiuș, Rădești și Turda.

Anul acesta au fost prezentate peste 200 de exponate – găini, porumbei și iepuri – din aproximativ 30 de rase diferite.

 

diplome expo animale mici aiud 2015 ianuarie Cei prezenți au putut admira exemplare deosebite de iepuri, din rase precum: Uriașul Gri German, Neozeelandez Alb, Berbec German, Uriaș Alb și Albastru, Pestriț German, Japonez și Cap de Leu.

La categoria păsări au fost expuse diferite rase de porumbei – Jucător de Galați, Uriaș Maghiar, Maria Stuart, Preot de Saxonia, King, Texan și Roller Încălțat – şi găini: Cochinchina Varietatea Neagră, Albastră, Galbenă și Barată, Sussex, Orpington Varietatea Galbenă, Jersey Gigant Varietatea Neagră, Plymouth Rock Varietatea Barată, Cochinchina Pitic, Mii de Flori, Bărboasa de Anvers Pitică și Combatantă Indiană Pitică.

Evenimentul s-a încheiat duminică, cu acordarea unor diplome de participare tuturor expozanților din acest an, în timp ce pe platoul sălii de sport s-a organizat o expoziție cu vânzare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax