Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO) Expoziţie de pictură: „Flori şi ulcele de altcândva”, ce poartă semnătura artistului Gheorghe Suciu

Publicat

Artistul albaiulian Gheorghe Suciu a vernisat miercuri, la Muzeul Unirii din Alba Iulia, expoziţia intitulată Din creaţia pictorului Gheorghe Suciu: Flori şi ulcele de altcândva (Candid elogiu al neoliticului).

Expoziţia „Flori şi ulcele de altcândva” conţine 56 de tablouri, picturi în ulei, reprezentând flori în vase neolitice din cultura Cucuteni, redate prin filtrul fantezist al pictorului Gheorghe Suciu. Printre tablouri se regăsesc adevărate frumuseţi: „Vas de lut cu flori albe”, „Magnolii”, „Oală cu liliac alb”, „Flori de măceş în vas de Cucuteni”. Tot cu această ocazie, autorul tablourilor a prezentat şi volumul „Flori şi ulcele de altcândva”.

Evenimentul a avut loc la ora 12.00 şi au fost invitaţi să participe toţi cei care ştiu să aprecieze cu adevărat secretele care se ascund în spatele pânzei pictate. Gheorghe Suciu s-a născut în localitatea Vinţu de Jos. Pictorul va lansa şi un album de artă conţinând cele mai reprezentative picturi realizate de acesta.

FOTO: Diana TOTH

[nggallery id=214]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax