Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziție de pictură la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. “Din labirint. Secvenţe subiective”

Publicat

Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia găzduieşte, în cadrul ediţiei a XXIV-a a Taberei Internaţionale de Artă Plastica Inter-Art Aiud 2019, expoziția de artă plastică cu lucrări semnate de Rodica Strugaru.

”Artista și-a numit viaţa un labirint și, cu secvențe subiective, a reușit să întregească un om rafinat. Din punctul meu de vedere, în tablourile doamnei Strugaru se regăsesc și jocul și ritualul împreună cu arta”, a spus Anca Sas, masterand, la deschiderea expoziției.

La vernisajul expoziției au mai participat artişti plastici, reprezentanții muzeului și organizatorii.

Rodica Strugaru, este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Timișoara-secţia Pictură, membră a Asociaţiei Femeilor Creatoare in Arta Plastică din România și absolventă a Facultății de Arte și Design – Masterat în Pictură Contemporană, Universitatea de Vest, Timișoara, dar și a Facultății de Electrotehnică, Universitatea Politehnică ”Traian Vuia”, Timișoara.

Până acum, a participat cu lucrări la expoziţii internaţionale din Germania, Olanda, China, Japonia, Macedonia, Franța, Ucraina, Egipt, Coreea de Sud, Turcia, Belgia, Italia, Bulgaria, SUA, Republica Moldova, Armenia, Portugalia, Republica Cehă, Polonia, dar și la expoziții naționale.

A primit 14 premii și diploma, în urma acestor participări.

Expozitia de la Alba Iulia este organizată de Fundaţia “Inter-Art” Aiud, Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud, Consiliul Judeţean Alba, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Aiud, Departamentul pentru Relații Interetnice – Guvernul României, Institutul Cultural Român.

credit foto: Andrei Bako

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate