Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Expoziţii de animale, dresaj şi parada raselor canine la AniMALL Fan la Alba Mall

Publicat

parada

AniMALL FAN a revenit la Alba Mall, la sfârşitul săptămânii trecute. Week-end-ul porţilor deschise animalelor de companie s-a desfăşurat între 19 si 20 mai, cu expoziţii de specialitate, demonstraţii de dresaj, parada raselor canine, precum şi surprize şi concursuri.

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18.30, proprietarii de câini au fost invitaţi să urce pe podium, cu cel mai fidel prieten necuvântător şi să arate de ce acesta merită să fie star.

Parada raselor canine, desfășurată duminică începând cu ora 17.00 a adunat pe scena Alba Mall o mulțime de rase de câini, de la cei mai mici la cei mai mari, care mai de care mai grațios, elegant, educat și talentat.

Unul dintre exemplarele canine cu totul deosebite a fost Inata Mediguard, un Golden Retriever în vârstă de 4 ani și jumătate, aparținând lui Tiberiu Krizbai, salvamontist. Inata este unul dintre cei doi câini din România, calificați pentru intervenții în caz de avalanșă.

Bichon, copoi, Bull Terrier, Labrador Retriever, Sharpei, Akita Inu sunt doar câteva exemple din varietatea de câini care au adus bucurie publicului prin simpla lor prezență pe podium.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax