Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Extragerea câştigătorilor la „Tombola Crucii Roșii”. Vezi numele elevilor premiați

Publicat

În perioada octombrie-decembrie, Crucea Roşie Română – Filiala Alba a derulat, în scopul susținerii acțiunilor umanitare, campania ”Tombola Crucii Roșii”. Cei mai norocoși elevi din cele peste 100 de școli participante au intrat în posesia premiilor puse în joc. Laptop, iPhone, tabletă, dar și alte produse au ajuns la peste 200 de câștigători.

Cinci fete din județul Alba au câştigat cele mai substanțiale premii. Ioana Spătăcean de la Liceul „Ștefan Manciulea” din Blaj a câștigat un iPhone, Elisa Vitan de la Școala Gimnazială „Ion Bianu” din Valea Lungă a intrat în posesia unui laptop, tableta a ajuns la Andreea Costea de la Școala ”Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, iar de cele două aparate foto se vor bucura Lavinia Șandru de la Școala gimnazială din Cricău și Emanuela Cornea, elevă la Școala „Avram Iancu” din Alba Iulia. Pentru ridicarea premiilor, elevele vor trebui să se prezinte la Sediul Crucii Roșii Filiala Alba.

Alți 200 de norocoși vor fi premiați cu tricouri și șepci, ce vor fi trimise la școlile în care învață.

Extragerea de luni s-a desfășurat în prezența unei comisii din care au făcut parte președintele Crucii Roșii filiala Alba, Ioan Morariu, inspectorul şcolar Ștefan Bardi, directorul DSP Alba, Horea Timiș, adjunctul inspectorului şef ISU Alba, Cornel Oprișa și notarul Ioana Șulea.

Campania„Tombola Crucii Roșii” a constat în distribuirea de calendare școlare înseriate în peste 100 de școli din județul Alba. Fiecare elev a putut să-și achiziționeze cel puțin un calendar.

Pentru a putea participa la tombolă, fiecare elev a fost înscris de către cadrul didactic responsabil, pe un formular, unde erau specificate date referitoare la nume și prenume, seria calendarului achiziționat și clasa din care face parte.

Lista completă a câștigătorilor va fi publicată, după validare, pe site-ul Crucii Roșii Române Filiala Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. lisa

    miercuri, 19.12.2012 at 14:31

    mama eli ma eli o castigat bagamias ceva

    • elysa

      marți, 25.12.2012 at 16:31

      da uh lisa aam castigat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax