Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Fă un bine celui de lângă tine!” Comunitatea din Teiuș s-a implicat într-o acțiune caritabilă pentru 150 de copii

Publicat

Primăria orașului Teiuș a inițiat și derulat o acțiune caritabilă, prin care să ofere ajutor celor peste 150 de copii care trăiesc la Așezământul ”Sfântul Iosif” din Odorheiu Secuiesc, coordonat de o localnică.

Administrația locală apreciază contribuția cetățenilor orașului, dar și a Parohiei Greco-catolice.

”Sora Emilia Trif este un model de dăruire și altruism ce a reușit cu mari eforturi și sacrificii să catalizeze energii nebănuite.

Nu am fost singuri în această acțiune și ne bucurăm că, alături de colegii din Primăria Teiuș, s-au raliat cetățeni din orașul nostru și nu în ultimul rând Parohia Greco-Catolică în frunte cu preotul paroh Paul Turcu.

Felicitări și mulțumiri tuturor celor implicați în această acțiune deosebită în care „a face bine” nu este doar o simpla frază bătută în vânt și ne dorim ca această adevărată demonstrație de solidaritate să fie un exemplu pentru toți concetățenii noștri ce sunt atenți la nevoile celor aflați în situații deosebite”, transmit reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax