Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „Fabrica de Bucurii” la Alba Mall: Albaiulienii au licitat jucării pentru a oferi sărbători fericite unor copii nevoiași

Publicat

Și în acest an, copiii nevoiași din Alba vor avea parte de o bucurie care să le facă sărbătorile mai fericite. Fundația Comunitară Alba și Alba Mall a organizat joi, 6 decembrie, de la ora 17.30, cea de-a patra ediție a deja cunoscutului eveniment „Fabrica de Bucurii”. Micuții cu o situație materială precară se vor putea bucura de mici atenții care să îi facă să simtă cu adevărat venirea lui Moș Crăciun.

Până joi, 6 decembrie 2012, au fost aşteptaţi la Alba Mall toţi cei care au dorit să doneze jucării pentru copii, în perioada sărbătorilor. Urna cu jucării a fost amplasată în holul centrului comercial, iar în interiorul acesteia s-au strâns peste 200 de jucării.

O mică parte dintre acestea au fost licitate, iar, din fondurile obţinute, Fundaţia Comunitară Alba va finanţa în 2012 proiecte în cadrul Programului YouthBank, dar şi altele care vizează ocrotirea, salvarea sau punerea în valoare a mediului înconjurător.

Cel mai mare preț a fost 200 lei pentru o jucărie și a fost oferit de Ștefan Bardan și Dorin Nistor, candidați ARD la alegerile parlamentare, la Senat, respectiv Camera Deputaților. Suma totală care s-a strâns s-a ridicat la 2.250 lei.

Jucăriile strânse vor ajunge de sărbători la copii fără posibilităţi materiale, în centre de asistenţă socială sau la secţii de pediatrie. Cei care doresc să facă o bucurie unor astfel de micuţi sunt rugaţi să trimită pe adresa contact@fundatiacomunitaraalba.ro informaţiile necesare pentru ca jucăriile strânse să îşi împlinească menirea, adică să ajungă la copii și să le ofere bucurie. Anul trecut, jucăriile strâse au ajuns la 159 de copii din familii fără posibilități sau din centre de ocrotire, din 9 localități ale județului Alba.

“Fabrica de Bucurii”, organizată anul acesta chiar de Moș Nicolae, a fost în primul rând un eveniment de suflet dedicat copiilor, tinerilor și comunității, un eveniment pregătit și desfășurat împreună cu voluntarii YouthBank din cadrul Fundației Comunitare Alba. Seara a început cu momente de dans de excepție oferite publicului de Ionuț Ionescu (cel care ne-a electrizat în atâtea rânduri la “Dansez pentru tine”) și minunații copii din cadrul Școlii de dans “Life is Dance”. Pe ringul de dans din Alba Mall au evoluat dansatori talentați, de la copii de doar câțiva anișori, la elevi (cum au fost cei ai Școlii cu clasele I-VIII “Avram Iancu” din Alba Iulia) sau tinerii din Căminul de Copii “Steaua Speranței”, la dansatori cu experiență, totul culminând cu o fulminantă reprezentație de dans realizată de Ionuț Ionescu și Ileana Dan.

Seara a continuat cu tradiționala licitaţie de jucării, unde maestrul de ceremonii a fost chiar Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, cel care alături de echipa YouthBank prezentă – Vasile Bulgaru, Diana Cucea, Cristian Fleșeru, Cosmin Hărăstășan, Andreea Idita-Șeican, Carmina Jibetean, Raluca Macavei, Gabriel Patachi, Andrada Popa, Raluca Rus, Amalia Stoia, Daniela Toma, echipă coordonată de Sebastian Băeșan, a prezentat pentru public jucăriile alese.

Evenimentul s-a încheiat cu două prestații de excepție: Antynya (Antinia Simion) și Mirw (Miruna Bianu) au încântat asistența cu vocile lor minunate, demonstrând o dată în plus că Alba Iulia dă în continuare artiști cu posibilități de consacrare la nivel național. Evenimentul „Fabrica de Bucurii” a fost prezentat de nimeni altul decât DJ Sega, cel care a susținut în mai multe rânduri Fundația Comunitară Alba și echipa YouthBank în acțiunile lor. La finalul serii, Moș Nicolae, aflat în mijlocul copiilor pe toată durata evenimentului, a oferit pachete cu dulciuri micuților dansatori, dar și tinerilor din Căminul de Copii “Steaua Speranței”.

Evenimentul i-a avut ca invitaţii special la pe Ionuţ Ionescu („Dansez pentru tine”) şi Şcoala de dans „Life is Dance”, Mirw, Antynya şi DJ Sega, care au destins atmosfera, spre bucuria tuturor celor prezenți.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax