Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Fabrica de Bucurii” la Alba Mall. Oficialităţile şi oamenii din comunitatea locală au licitat şi donat jucării, de sărbători

Publicat

În cadrul Festivalului Iernii, joi, 22 decembrie 2011, Fundaţia Comunitară Alba a organizat evenimentul Fabrica de Bucurii. Au răspuns invitaţiei, o serie de oficialităţi locale şi oameni din comunitatea locală care au dorit să aducă o bucurie copiilor, de sărbători, reprezentată de o jucărie pe care au licitat-o.

Până joi, fost aşteptaţi la Alba Mall toţi cei care au dorit să doneze jucării pentru copii, în perioada sărbătorilor. Urna cu jucării s-a regăsit în holul centrului comercial, iar, până miercuri, s-au strâns peste 200 de jucării. O mică parte dintre acestea (10%) au fost licitate, iar, din fondurile obţinute, Fundaţia Comunitară Alba va finanţa în 2012 proiecte în cadrul Programului YouthBank, dar şi altele care vizează ocrotirea, salvarea sau punerea în valoare a mediului înconjurător.

La eveniment au participat prefectul Ştefan Bardan, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, primarul Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu, dar şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor de stat locale ori ai societăţii civile din Alba. Alături de cei nominalizaţi deja, au mai licitat jucării Ioan Crişan, directorul Direcţiei Regionale de Statistică, Corneliu Engi – directorul AJOFM Alba, Nicolae Albu – directorul Oficiului Judeţean de Poştă Alba, Dan Opruţa  de la DJTS sau Gruia Bumbu, preşedintele Asociaţiei „Pakiv” România.

Jucăriile strânse vor ajunge de sărbători la copii fără posibilităţi materiale, în centre de asistenţă socială sau la secţii de pediatrie. Fundaţia Comunitară Alba a invitat pe toţi cei care cunosc familii ai căror copii s-ar bucura de jucării noi să trimită un email pe adresa contact@fundatiacomunitaraalba.ro, în care să ofere datele de contact ale acestora, pentru ca jucăriile să ajungă până de sărbători la destinaţie.

Evenimentul din 22 decembrie, „Fabrica de Bucurii”, a început la orele 17.00 şi a cuprins şi un concert în care au cântat Silvan Stâncel, Antinia şi Corul „Augustin Bena” al Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Organizatorii sunt Fundaţia Comunitară Alba şi de echipa Youthbank, în parteneriat cu Serviciul Social al Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax