Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Familia Zapp din Argentina, care face înconjurul lumii cu o maşină de epocă, a ajuns şi la Alba Iulia. Impresii despre Cealaltă Capitală

Publicat

DSC_0008 Au plecat „în lume” acum 16 ani, cu o maşină Graham Paige fabricată în 1928. Herman și Candelaria Zapp, originari din Argentina au ajuns de atunci pe mai multe continente şi au acum patru copii, care au venit pe lume în diferite locaţii de pe mapamond. În aprilie, au ajuns şi în România şi, după ce au vizitat Braşovul şi Sibiul, s-au oprit şi la Alba Iulia. Gazdele lor au fost cei de la Hotel “Transilvania”.

Chiar dacă oamenii arată diferit și se roagă diferit, toți avem același vis – să avem o casă și cineva care să ne iubească. În cele din urmă noi toți suntem la fel”, spune Herman Zapp, care s-a născut la San Francisco (SUA), dar s-a stabilit în Argentina şi acum are experienţa celor 16 ani de vizitat lumea.

familia Zapp la Hotel Transilvania (11) În anul 2000, Herman și Candelaria Zapp, care locuiau în Argentina, au decis să plece spre Alaska, cu o mașină Graham Paige de colecție, un autoturism american construit în 1928. Au trecut prin America de Sud și America de Nord unde, înainte de a ajunge în Alaska, li s-a născut primul copil, Pampa. Reveniți în Argentina, Herman Zapp s-a hotărât să scrie o carte. În acest timp, a venit pe lume al doilea copil, Tehue. Volumul pe care între timp l-a publicat se numeşte „Îndeplinește-ți visul” şi a devenit în scurt timp un adevărat succes.

Astfel, familia şi-a continuat călătoriile: în Canada li s-a născut al treilea copil, Paloma; apon au plecat spre Australia și Noua Zelanda, unde a venit pe lume al patrulea copil, Wallaby.

Au fost şi în insulele din Oceania şi apoi au vizitat ţări din Asia, inclusiv Tibetul şi India, ajungând şi pe continentul african şi în Orientul Mijlociu. După Turcia şi Bulgaria, au ajuns în România.

Familia Zapp a ajuns miercuri la Alba Iulia şi a vizitat oraşul. Cei şase membri ai familiei au fost impresionaţi de Cetatea Alba Carolina şi au spus că oraşul se va regăsi în paginile viitoarei lor cărţi.

Le-a plăcut povestea orașului și faptul că sunt atâtea secole de istorie într-un singur loc. Le-au spus gazdelor că apreciază aceste locuri pentru că îi ajută în educația celor mici, toți cei patru copii fiind înscriși în sistemul de învățământ la distanță din Argentina.

Şi-au continuat drumul, joi dimineaţa spre Cluj şi apoi spre Ungaria. Familia doreşte să ajungă în Norvegia înainte de sosirea iernii.

“Invitând oameni cu povești impresionante în Alba Iulia este un mod ușor prin care putem ajuta la promovarea orașului. Au mărturisit că a fost una dintre cele mai luxoase cazări de care au avut parte în călătoria lor. Mai mult, dorim ca povestea lor să fie o inspirație pentru cât mai mulți oameni: să îi motiveze să călătorească, să iasă din zona de confort, să descopere locuri noi. Iar Alba Iulia și Hotel Transilvania ar trebui să fie, cu siguranță, un punct de oprire pe lista fiecărui călător”, a declarat Iulia Guş, manager de marketing la Hotel Transilvania din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax