Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Familie cu patru copii, salvată de jandarmii montani din Arieșeni după ce mașina în care se aflau a rămas blocată în zăpadă

Publicat

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieșeni, a intervenit sâmbătă seara, în urma unui apel la 112, în zona Cheile Ordâncușei, pe drumul ce duce spre Ocoale. O familie cu patru copii a rămas blocată cu mașina în zăpadă.

În zonă stratul de zăpadă măsoară aproximativ 50 cm, ceea ce face ca deplasarea să se facă cu dificultate.

Ajungând la mașina blocată, jandarmii au constatat că în interior se aflau doi adulți și patru copii care nu au mai putut continua deplasarea din cauza stratului mare de zăpadă căzută de pe versant pe drum.

Jandarmii au oferit ajutorul necesar persoanelor aflate în dificultate deblocând autovehiculul și repunându-l pe carosabil. Persoanele nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, continuându-și drumul pentru a ajunge la pensiunea unde urmau să se cazeze.

Jandarmeria Alba recomandă responsabilitate și precauție la deplasările în zona montană și atrage atenția asupra faptului că există o atenționare meteo de cod portocaliu pentru zona montană din sudul județului, cod care vizezează viscol puternic cu rafale de 110-120 km/h și zăpadă troienită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax