Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Familie răsturnată cu mașina pe un drum din Apuseni, salvată de jandarmii montani care treceau din întâmplare pe acolo

Publicat

Un echipaj de jandarmi montani din Alba care se deplasa din Alba Iulia spre Arieșeni, a observat în apropiere de Abrud, un bărbat care cerea sprijinul pe marginea drumului, au transmis reprezentanții instituției.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 15.50, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Zlatna au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier ce a avut loc pe DN 74, la kilometrul 53, între Zlatna și Abrud.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 42 de ani, din comuna Poiana Vadului, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, răsturnându-se în afara carosabilului, în albia râului Izvorul Ampoiului, la o diferență de nivel de aproximativ 3 metri.

În urma accidentului, o femeie de 27 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital, fără să rămână internată.

Conducătorul auto au fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Jandarmii au oprit imediat, iar bărbatul le-a povestit că a derapat cu mașina într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat într-o prăpastie. Acesta era de loc din Poiana Vadului și se deplasa împreună cu soția și fetița acestora, pe direcția Zlatna-Abrud.

Jandarmii au coborât imediat la locul unde se afla familia bărbatului, o zonă foarte greu accesibilă, iar soția acestuia sângera la braț și acuza dureri de cap și de spate.

Mașina era răsturnată iar victimele nu au mai putut găsi telefoanele mobile pentru a solicita sprijin. Jandarmii au apelat serviciul unic de urgență 112, iar familia a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax