Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Fantasm Trio la Alba Iulia. Despre pasiunea pentru jazz și concerte în afara marilor festivaluri

Publicat

IMG_0039 Prezenţi la Alba Iulia pentru a-şi lansa albumul „Fantasm”, trei muzicieni de renume internaţional au participat vineri la o discuţie liberă cu publicul, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”. Lucian Ban, Albrecht Maurer și Mat Manerise află într-un turneu în cinci oraşe din România, dar şi în Germania. La conferinţa de la Alba Iulia au participat câțiva artiști și muzicieni din Alba Iulia, dar şi persoane interesate de jazz.

În deschiderea conferinței, directoarea teatrului „Prichindel” din Alba Iulia, Ioana Bogățan a dorit să mulțumească tutror invitaților, în special lui Lucian Ban, Albrecht Maurer, Mat Maneri  pentru faptul că au acceptat să vină la Alba Iulia.

„Le mulțumim foarte mult că ne-au ales să facem parte din harta lansării acestui album și sunt foarte mândră că acest lucru se întâmplă în teatrul pe care eu îl conduc. Vreau ca în acest spațiu să se întâmple și alte evenimente, nu doar cele dedicate teatrului nostru și spectacolelor noastre pentru copii” a declarat Ioana Bogățan.

Directorul festivalului de la Alba Jazz, Laura Orian a spus că acest eveniment este construit între trei evenimnete culturale deosebit de importante: Festivalul Alba Jazz, Festivalul Internațional de Teatru „Povești” și Festivalul-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”.

Lucian Ban, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni români de jazz a declarat „că la început, Alba Iulia nu făcea parte din acest circuit, dar am auzit despre cât de frumos a fost Festivalul Alba Jazz, iar când am vorbit cu colegii despre acest proiect ne-am gaÂndit că va fi minunat să venim și la Alba Iulia să cântăm. Alba poate avea concerte de jazz pe tot parcursul anului și nu doar în perioada festivalurilor și acest lucru ne-a determinat să venim aici. Trebuie să mulțumim teatrului și producției pentru că a făcut posibil acest concert și că ne-au sprijinit”.

Cei trei muzicieni susţin vineri, de la ora 19.00, un concert de muzică jazz, Fantasm Trio, prezentat pe scena Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia . Concertul poartă numele turneului european ce include lansarea albumului Fantasm. Prețul unui bilet este de 9 lei și poate fi achiziționat de la sediul teatrului.

Citeşte şi VINERI: Concert de jazz la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Fantasm Trio își lansează albumul

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax