Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Femeie de 34 de ani din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu de 11 zile. Aceasta suferă de afecţiuni psihice

Publicat

ORBAN LENKE-REKA O femeie în vârstă de 34 de ani din Ocna Mureş a fost dată dispărută de la domiciliu de 11 zile şi este căutată de poliţiştii IPJ Alba din 7 mai, după ce familia a anunţat autorităţile. Aceasta suferă de afecţiuni psihice.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Ocna Mureş, continuă cercetările pentru găsirea unei femei din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu în noaptea de 27/28 aprilie 2016.

La data de 7 mai 2016, Politia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o femeie din oraş, cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 aprilie, fiica sa, în vârstă de 34 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii dispărute, fiind dată în urmărire la nivel naţional precum şi în spaţiul Schengen, iar din cercetări a rezultat că aceasta suferă de afecţiuni psihice.

ORBAN LENKA REKA are următoarele semnalmente:

înălţime 1,70 m;

greutate 65 kg,

părul vopsit blond, ochi căprui, faţă ovală;

îi lipsesc incisivii superiori;

Când se deplasează pe strada, gesticulează în permanenţă cu degetele arătătoare de la ambele mâini, pe care le pendulează sus-jos.

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de blugi albaştri, tricou de culoare deschisă, hanorac cu glugă, cojoc lung, de culoare maro, iar în picioare purta adidaşi.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax