Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Femeie din Alba, implicată într-un accident rutier pe DN 1, în județul Sibiu. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

O femeie din județul Alba, care conducea o autoutilitară, a fost implicată duminică după-amiaza într-un accident rutier produs pe DN 1, între Brad și Veștem, în județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, într-o curbă la dreapta, la urcarea pe Hula Bradului, o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Bacău, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Șelimbăr, turism pe care l-a proiectat apoi într-un microbuz marfă, condus tot spre Sibiu de către o femeie în vârstă de 48 de ani, din județul Alba.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea a patru persoane, șoferii autoturismelor și doi pasageri, câte unul din fiecare turism, care au fost transportați la spital conștienți.

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului au intervenit un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere cu apă și spumă și trei ambulanțe SAJ.

O femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani, care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă. Alte trei persoane au fost transportate la spital de către echipajele SAJ.

sursa foto: Facebook – Info Trafic jud. Sibiu (Julia B) / Info Trafic Sibiu (Iulia. M. A.) 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate