Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Femeie din Alba, rănită într-un accident de circulație produs la intrarea în Gherla

Publicat

O femeie de 35 de ani din Alba a fost rănită într-un accident de circulație produs în județul Cluj, la Gherla. Aceasta era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat, de asemenea din Alba. 

Femeia a ajuns la spital. Potrivit polițiștilor din Cluj, accidentul s-a produs miercuri în jurul orei 15:10, pe DN1 C în municipiul Gherla.

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani, aflat la volanul unui autotren cu remorcă, care circula din direcția Gherla înspre Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu autoturismul care se afla în fața sa, condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Mintiu Gherlii.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani, a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Alba, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Gherla.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 35 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat un rezultate negative, au transmis polițiștii clujeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate