Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festivalul pe Lac, ediția de toamnă: un eveniment care a scos în evidență resursele de frumusețe ale Aiudului

Publicat

În perioada 6-8 octombrie 2023, a avut loc cea de-a doua ediție a Festivalului pe Lac – ediția de toamnă, organizat de către Georgia Catering în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Aiud. Acest eveniment s-a desfășurat în locul tradițional de relaxare al comunității aiudene, „La Baltă Aiud” și a fost menit să ofere o experiență culturală și recreativă deosebită pentru locuitorii și vizitatorii municipiului Aiud.

Festivalul pe Lac – ediția de toamnă a reprezentat un efort susținut de a aduce împreună producători locali și zonali, antreprenori, furnizori de servicii și autoritatea publică locală pentru a celebra diversitatea și frumusețea comunității noastre. Imaginat pentru a scoate în evidență caracterul unic și specific al municipiului Aiud în județul Alba, evenimentul a consolidat resursele de atracție culturală și turistică.

Deschiderea festivalului a avut loc pe 6 octombrie și a fost marcată de un concert extraordinar de muzică folk, care a adus emoție și rafinament publicului prezent. Au concertat copiii cercului de chitară ai Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Grupul Primavera, Grupul Balada din Mediaș, Emeric Imre & Jimi el Laco..

A doua zi a festivalului a fost o explozie de activități pentru toate vârstele, de la aventura pe tiroliană și toboganele gonflabile până la creație artistică și activități sportive. Participanții au avut ocazia să descopere și să se bucure de centru de echitație, fotbal, tenis, paradă moto, prezentare de carte, expoziție de păpuși și un colț dedicat fotografiilor de poveste în decorul magic al toamnei. Pe parcursul zilei au avut loc concerte de muzică ambientală susținute de formația Melodis. Seara a fost marcată de concerte susținute de Daniel Avram și Felicia Pop și s-a încheiat cu un retro party memorabil.

Cea de-a treia zi a festivalului a continuat în același spirit, cu activități variate care au satisfăcut toate gusturile. A concertat Ioana Maier și formația Good Day  În plus, publicul a avut ocazia de a se bucura de o proiecție a filmului „Complet Necunoscuți”.

Festivalul pe Lac – ediția de toamnă a fost mai mult decât un eveniment de divertisment; a fost o ocazie de a sărbători și de a evidenția bogăția culturală și comunitatea puternică din Aiud. Iată cum buna colaborare dintre privat și public, în acest caz dintre Georgia Catering și Primăria municipiului Aiud, duce la un eveniment care atrage turiști în Aiud.

Fotografii realizate de Alex Coman și Andrei Cristea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax