Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festivalul Toamnei, la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 din Alba Iulia. Cântece, poezii și scenete care laudă frumuseţea şi bogăţia anotimpului

Publicat

14859902_1322493121116441_6535991323282172220_oLa Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 din Alba Iulia a fost organizat, și în acest an, Festivalul Toamnei, care a ajuns la a V-a ediţie. La eveniment au participat părinţi, bunici, fraţi mai mari sau mai mici și alţi parteneri.

Activitatea din acest an s-a aflat sub semnul belşugului, al imaginaţiei, al frumuseţilor toamnei.

Copiii grupei mici „Buburuze” au realizat lucrări din materiale din natură, „Fluturaşii” au pictat pe sticlă fructe şi legume de toamnă, „Albinuţele” au realizat frumoase tablouri de toamnă din frunze, iar copiii grupei „Florilor” au realizat cele mai haioase figurine din fructe şi legume: şoricei, buburuze, omiduţe, dar şi trenuleţe, vaze cu flori şi multe alte minunăţii.

Atmosfera a fost întreţinută la toate grupele de cântece, poezii, scenete care elogiază frumuseţea şi bogăţia anotimpului.

„Mulţumim doamnelor educatoare, care, ca în fiecare an, se străduiesc să organizeze activităţi cât mai variate şi mai interesante, mulţumim părinţilor care spun <prezent> de fiecare dată când organizăm astfel de activităţi în grădiniţă”, a transmis directoarea Maria Ludușan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax