Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Festivalul Toamnei la Liceul Teoretic Teiuş. Expoziţii cu produse de sezon şi creaţii ale elevilor din mai multe şcoli

Publicat

10728507_946748682020913_1718469545_n Liceul Teoretic Teiuş a participat la a treia ediţie a Festivalului Toamnei, un proiect interjudețean implementat în colaborare cu Primăria Teiuș, Casa Corpului Didactic Alba, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Primăria Vințu de Jos, Școala „Iuliu Maniu”, Vințu de Jos și cu alte școli din județe învecinate.

Elevii din mai multe şcoli şi licee au avut ocazia să-şi prezinte creaţiile artistice şi plastice şi să-şi dezvolte abilităţile de comunicare şi de lucru în echipă.

Au realizat exponate folosind produsele de toamnă, au organizat expoziții de fotografie și desen, au prezentat lucrări științifice pe tema alimentației sănătoase şi au donat legumele și fructele utilizate în proiect.

Jurizarea produselor finale realizate în cadrul proiectului a fost asigurată de profesorii Corina Radu, Nicoleta Cîmpean, Romina Pop, Adriana Ciortea, Silvana Avrămuț, Octavian Mihai Rusu și Marius Cosmin Pintea.

Proiectul „Festivalul Toamnei” a mizat pe dezvoltarea simţului iniţiativei şi al antreprenoriatului, competență-cheie reprezentată de capacitatea de a transforma ideile în acţiune.

Spectacolul vizual al culorilor de toamnă, jocul olfactiv de gutui, mere, prune, dovleci și nuci au întregit atmosfera de toamnă bogată creată de elevii liceului într-un cadru festiv de nostalgie și emoție, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax