Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festivitatea de absolvire a ciclului primar, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

Elevii claselor a IV-a de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia au trăit clipe unice la festivitatea de absolvire a ciclului primar, care s-a desfășurat joi seara, la Muzeul Principia.

”Evenimentul a fost un prilej de bucurie și de încântare pentru cei mici, deoarece doamnele învățătoare Marinela Dobrotă (a IV-a A), Teodora Irimescu (a IV-a B) și Cristina Bulac (a IV-a C) le-au pregătit copiilor numeroase surprize.

Atmosfera festivă, emoțiile trăite, fericirea din ochii copiilor, baloanele colorate, muzica antrenantă, cocardele personalizate și surprizele pregătite de doamnele învățătoare au făcut ca acest eveniment să fie unul de excepție.

La festivitate au participat profesori, părinți și bunici, conducerea școlii, Gabriel Bucur și Lăcrimioara Burde, dar și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

”După mesajele de felicitare și de încurajare transmise de către invitați, a urmat strigarea catalogului fiecărei clase.

De asemenea, elevii au fost premiați cu cărți și diplome atât pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile și olimpiadele școlare, cât și pentru abilitățile pe care și le-au format în clasele primare.

Festivitatea s-a încheiat cu momentul în care copiii au ieșit pe esplanada din fața muzeului și au lansat baloanele primite.

La final, în semn de respect și de prețuire pentru munca depusă de-a lungul celor cinci ani, elevii și-au exprimat gândurile de mulțumire și de recunoștință față de doamnele învățătoare, au făcut fotografii împreună, marcând astfel o perioadă importantă din viața lor” au transmis reprezentanții instituției de învățământ, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax