Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Festivitatea de absolvire a promoției 2014 de la Facultatea de Drept de la UAB. O nouă generaţie de avocaţi, judecători şi jurişti

Publicat

Au spus „la revedere” anilor de facultate, dar cu siguranță se vor întâlni, în calitate de avocaţi sau judecători, în instanţe. Este vorba despre tinerii din promoția 2010-2014 a Facultății de Drept din cadrul Universității „1 Decembrie” care sâmbătă, începând cu ora 12.00, au avut festivitatea de absolvire la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Sala a fost plină „ochi” de părinți, bunici, unchi, mătuși, frați, surori, prieteni și, nu în ultimul rând, cadre didactice care au venit să participe la acest moment unic în viața fiecărui student.

Cu emoții, îmbrăcați la patru ace și cu zâmbetul pe buze, aproximativ 130 de studenți ai promoției 2010-2014 vor lua „cu asalt” justiția. Tinerii care timp de patru ani au încercat să acumuleze cunoștințe despre dreptul civil sau penal și și-au făcut planuri că în viitor vor fi judecători, juriști sau avocați, au fost vedetele scenei la evenimentul de sâmbătă. Chiar dacă unii poate nu se gândesc la o carieră în domeniu, iar drumul vieții îi va purta prin alte țări, cu siguranță își vor aminti de cursurile la care au întârziat, de examenele pe care le-au picat și le-au trecut în restanțe ori, dimpotrivă, le-au luat „cu brio”, de colegii care le-au fost alături patru ani și la şcoală şi la distracţii, dar și de profesorii care i-au pus cu „burta” pe carte și i-au mustrat pentru că nu au mai fost pe la ore.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, emoțiile s-au citit pe chipul fiecărui student, dar și ale părinților care au venit să își vadă copiii oameni mari, cu diplomă în mână, după patru ani de facultate. În cadrul festivității, aceștia au predat cheia clasei colegilor mai mici, din anul III și le-au urat succes în ultimul an, dar și în cariera pe care o vor alege.

Mai jos puteți vedea o galerie foto de la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept, promoția 2010-2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax