Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festivitatea de deschidere a programului educațional „Edukeys – Viața la Pozitiv”, la Liceul de Arte din Alba Iulia

Publicat

La Sala festivă a Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia a avut loc miercuri, 20 decembrie, festivitatea de deschidere a programului educațional internațional „Edukeys – Viața la Pozitiv” organizat de Asociația Positive Life și Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu, ajuns la ediția a XI-a. Liceul de Arte ”Regina Maria” s-a înscris la secțiunea „Adolescent” a programului, fiind la prima participare.

După cum a subliniat prof. Incze Monica, acest program este despre „a alege” și mai ales despre alegerile pozitive, astfel că programul este structurat pe 3 module:

  • Modulul 1 – Alege să fii tu!,
  • Modulul 2 – Alege să fii implicat!,
  • Modulul 3 – Alege cheile potrivite pentru educație.

Grupul de voluntari alcătuit din 15 elevi din clase diferite, coordonat de prof. Incze Monica și prof. Apostol Nicoleta, organizează și gestionează activitățile derulate pe parcursul celor 3 module și implică întreaga comunitate școlară în desfășurarea lor, dar atrage și alți parteneri din localitate.

Liderul Grupului de Voluntari (GV Arte) este eleva Mailat Alexandra (clasa a IX-a A), iar membrii grupului sunt: Mariț Yoneko (IX A), Rus Gabriela, Trif Elisa, Breaz Beatrice (IX B), Blaj Irina (X A), Petruțiu Bianca, Totoian Claudia, Dan Robert (X B), Vlad Cristina (XI A), David Medeea, Lazăr Maria, Toma Bianca, Nicola Alexandra, Munteanu Gabriela (XI B).

Comunitatea școlară s-a familiarizat cu obiectivele și activitățile programului „Edukeys – Viața la pozitiv” și cu imnul programului, Lumea noastră.

YouTube video

Liderul GV Arte, eleva Mailat Alexandra, le-a vorbit participanților despre rolul voluntariatului și despre activitățile pe care le vor desfășura. Directorul adjunct prof. dr. Albescu Nadia a adresat un cuvânt de susținere și încurajare a faptelor bune, din partea conducerii școlii.

Ansamblul folcloric al Liceului de Arte ”Regina Maria”, coordonat de prof. Craiu-Zărnescu Teodora, a susținut un moment de colinde tradiționale și a transmis urări de sănătate și bucurie de Nașterea Pruncului Iisus.

„Mulțumim elevilor Procopie Mircea și Baur Irina (IX B) pentru realizarea materialelor foto-videa din cadrul evenimentului. Grupul de voluntari ai Liceului de Arte ”Regina Maria” Alba Iulia mulțumesc participanților, le urează sărbători fericite și îi așteaptă să se implice în implementarea proiectelor de voluntariat propuse”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax