Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Festivitatea de încheiere a anului școlar, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Elevii merituoși, premiați

Publicat

La Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a avut loc vineri, 16 iunie, festivitatea de încheiere a anului școlar. Într-o atmosferă de sărbatoare și în prezența oficialităților, elevii merituoși au fost premiați atât pentru rezultatele deosebite la învățătură, cât și pentru rezultatele deosebite la competiții școlare la nivel județean și național.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Național al României, urmat de rugăciunea călăuzită de preotul Ilarie Moldovan și de alocuțiunile primarului Gabriel Pleșa, președintelui Consiliului Județean, Ion Dumitrel, inspectorului general, Cornel Sandu și directorului Centrului Județean de Excelență, Adrian Simion.

S-au acordat diplome de excelență pentru rezultatele obținute la olimpiade și competiții școlare – județene și naționale, apoi diplome de onoare elevilorde clasa a opta care în cei patru ani de gimnaziu au obținut media generală 10.

A urmat apoi premierea elevilor, la nivelul fiecărei clase.

Festivitatea s-a încheiat printr-un moment muzical inedit, pregătit de corul școlii, sub bagheta profesorului Bogdan Tudor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax