Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Fetele de la Colegiul Militar din Alba Iulia joacă rugby. Cine sunt elevele care s-au apucat de sportul cu balonul oval

Publicat

La Colegiul Național Militar din Alba Iulia se joacă rugby. Inedit este faptul că nu doar băieții ci și fetele au ales să practice sportul cu balonul oval.

Mai exact, din acest an școlar este practicat un nou sport, rugby, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Sportul cu balonul oval a atras deopotrivă fete și băieți, astfel că au fost înființate două echipe de rugby, feminin și masculin.

Echipa de rugby fete a fuzionat cu echipa CSM Unirea Alba Iulia și a fost înscrisă în Campionatul Național de Rugby 7 feminin, junioare. Pentru elevele care fac parte din echipa de rugby, emoțiile primului joc oficial se apropie. La sfârșitul acestei săptămâni, echipa CSM/CNMMV Alba Iulia va disputa prima etapă din campionat, pe Stadionul Național Arcul de Triumf, București.

Partidele sunt programate sâmbătă, 16 aprilie, urmând ca fetele să întâlnească în Grupa A, echipele RC Cristian și Poli Iași. În funcție de locul ocupat, vor disputa apoi partide de clasament cu echipele din Grupa B: RC Arieșul, CSM Pașcani sau Aurora Băicoi.

Următoarele trei etape sunt programate în 7 mai la Iași, 21 mai la Cristian (Brașov) și în 4 iunie la Cluj-Napoca.

Din echipa de rugby fete fac parte eleva caporal Patricia Riț, elevele fruntaș Bianca Pavel, Laura Căciularu, Roxana Bizău și elevele Raluca Ciuciu, Patricia Saierli, Adina Morar, Damaris Metercz, Magda Vaida, Alexandra Bacria, Georgia Suciu și jucătoarele CSM Unirea Alba Iulia: Codruța Petruse, Mihaela Hebedean și Gabriela Chisoi. Sportivele sunt pregătite de domnul antrenor Cristian Cotae.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax