Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Final de an cu emoții și lacrimi pentru elevii de la Liceul Teoretic din Teiuș. Serbare, premiere și tradiționala serenadă organizată de profesori

Publicat

Dacă e iunie, e sfârşit de an şcolar, multe emoţii, lacrimi de bucurie pentru cei care îşi văd rodul efortului de un an, fructificat printr-o diplomă, care nu e doar o simplă bucată de hârtie, este mândria unei munci asidue. La Liceul Teoretic Teiuş s-a încheiat anul şcolar 2013-2014 cu o serie de festivităţi de premiere ai elevilor preşcolari, ciclul primar, gimnazial, liceal.

La eveniment au participat pe lângă directorul liceului, Octavian Rusu, primarul Mirel Hălălai, membrii Clubului Rotary, cadre didactice și părinţi.

Cei mici au organizat sub coordonarea educatoare un spectacol la care au fost prezenţi părinţii și rudele acestora.

Elevii din clasele V-VII au organizat un spectacol la Casa de Cultură a oraşului iar apoi festiviatea de premiere. Serbarea a cuprins scenete, dansuri ale elevilor, dans popular al ansamblului „Dor Teiuşan” și cântece.

La liceu tradiţia este ca în fiecare an, clasele a XI-a să organizeze un spectacol dedicat atât absolvenţilor din clasele a XII-a, cât şi tuturor celor prezenţi. Acesta a cuprins anul acesta scenete, cântece, dans al fetelor din clasele a XI-a, dansuri populare, ansamblul Dor teiuşan şi breakdance, Del Mundo Z-Crew. La festivitatea de premiere, pe lângă premiile nelipsite, Clubul Rotary a oferit un premiu constând într-o sumă de bani şefului de promoţie, care în acest an a fost Alexandra Pătrânjan, din clasa a XII-a. A urmat ultima oră de dirigenţie pentru clasele a XII-a iar seara, conform tradiției liceului, serenada organizată de profesori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax