Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Final de excepție, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Câteva mii de persoane au cântat alături de Ștefan Stan în Piața Cetății

Publicat

1 Decembrie la Alba Iulia s-a încheiat și în acest an cu cele mai frumoase surprize pregătite de organizatori: o paradă a făcliilor ce au străbătut porțile Cetății, lumini și culoare la jocurile de artificii de pe bolta cerească și un super-concert marca Ștefan Stan.

Toate aceste momente cuprinse în programul manifestărilor de 1 Decembrie au încheiat, într-o manieră festivă, Ziua Națională a Românilor sărbătorită în orașul Unirii. Începând cu ora 19.00, în Cetatea Alba Carolina a avut loc o paradă a făcliilor care, purtate pe porțile Cetății de zeci de persoane, au adus lumina în întunericul nopții. Jocului subtil de scântei și umbre li s-a alăturat fastuosul dans al artificiilor care și în acest an a  beneficiat de o regie proprie.

Acestea însă nu au fost decât primele semne ale unei seri care avea să strângă în Piața Cetății câteva mii de oameni. Surpriza manifestărilor, megaconcertul Ștefan Stan, a scos în stradă fani din toate colțurile țării care l-au acompaniat pe artist în interpretarea celor mai cunoscute piese.  Însoțit de backing vocals, tonuri de vioară, chitară și pian, câștigătorul emisiunii „Vocea României” a încălzit atmosfera de afară și i-a făcut pe spectatori să uite că se află sub cerul liber. Mândru că este român, Stan și-a accesorizat vestimentația cu un fular în nuantele tricolorului României.

Vă invităm să vizionați o galerie foto de la evenimentele care au închis programul manifestărilor de 1 Decembrie de la Alba Iulia:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ambra

    duminică, 02.12.2012 at 00:17

    asa frumos scrii Flavia bravooo, te citesc de mult cu placere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax