Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Final de proiect Comenius Regio, iniţiat de CJ Alba. Diplome pentru elevii participanţi

Publicat

DSC01465 Elevii din Alba, implicaţi în proiectul ”Cetățenie și educație prin media în context european” au participat la ultimul workshop în cadrul acestei iniţiative. Au primit diplome şi şi-au exprimat intenţia de a face parte şi din alte proiecte Comenius.

Alături de echipele unităților de învățământ partenere – Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Alba Iulia și Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia – au fost prezenți la eveniment şi profesori îndrumători, părinți, reprezentanți ai Consiliului județean Alba.

Întâlnirea a un dialog dialog cu copiii și tinerii care, pe parcursul celor doi ani de proiect, au desfășurat activități diverse pe teme de cetățenie, în acest context fiind realizată și o evaluare directă a impactului pe care proiectul l-a avut în cele două unități de învățământ. De asemenea, s-au reiterat subiectele filmelor pe care echipele le-au realizat în cadrul Meet Film Festival, s-au depănat amintiri, întâmplări, fiecare participant împărtășind experiența proprie din participarea la acest proiect. Elevii au conştinentizat astfel importanța folosirii mijloacelor media în activitățile lor de timp liber, activități generate de imaginație și creativitate specifice vârstei și problemelor cu care copiii și tinerii se confruntă.

De asemenea, elevii şi-au manifestat dorința de a participa și la alte proiecte Comenius, considerând că lucrul în echipă este benefic pentru dezvoltarea personalității lor, a legăturilor de prietenie, fiind și un bun prilej de comunicare directă.

La finalul întâlnirii, reprezentantul Consiliului Județean Alba, autoritatea care a implementat proiectul, a înmânat elevilor și profesorilor coordonatori diplomele de participare la Meet Film Festival, în semn de apreciere pentru filmele pe care le-au realizat în cadrul proiectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax