Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Finala concursului Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan”, la Castelul Bethlen-Haller Jidvei. Câștigătorii

Publicat


Castelul Bethlen-Haller a găzduit și anul acesta finala celei de-a XVII-a ediții a concursului Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan”. Competiția dedicată profesioniștilor din domeniul HoReCa din întreaga țară s-a desfășurat în perioada 24-25 octombrie 2019, iar participanții și-au putut dovedi talentul și pregătirea în domeniu în cadrul unor probe riguros jurizate. Jidvei, în calitate de sponsor oficial, a sprijinit Asociația Națională a Maître d’Hotel (ANMH), condusă de Nicolae Pupăză, în organizarea și asigurarea celor mai bune condiții de desfășurare a evenimentului.

17 concurenți, șefi de sală și manageri de restaurante reprezentând toate zonele țării au avut prilejul de a-și demonstra abilitățile profesionale în fața unui juriu de specialitate format din 12 membri. Pentru a putea analiza îndeaproape și pentru a evalua polivalența și precizia necesare meseriei de maître d’hotel, pe parcursul tuturor probelor competiției președintele juriului, Sergiu Nedelea, a fost asistat în comisiile de jurizare de Liliana Bucătaru, Daniel Zotiu, Cornelia Toma, Virgil Mănescu, Bogdan Dumitrescu, Lucian Deac, Alin Smole, Vlad Mureșan, Mihai Ciucur, Cristian Szekely, Aurelian Luca, Petrișor Petcu și Marian Mihalcea.

Cunoștințele concurenților au fost testate pe parcursul a trei probe: o probă teoretică, o probă de decantare și servire a vinului și o probă de îndemânare în pregătirea și servirea unor preparate pe bază de pește și fructe de mare, precum și a piersicilor flambate.

 

Clasamentul final decis de juriu a fost următorul:

Marele Premiu – Trofeul „Marian Bugan” 2019 – Cătălin Ghiță

Locul I – Adrian Sasu

Locul II – Octavian Roșca

Locul III – Alin Slăvuțeanu.

Grupul Jidvei se bucură să poată sprijini demersurile Asociației Naționale a Maître d’Hotel care, prin Concursul Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan”, își propune ca an de an să stabilească, grație demonstrațiilor participanților, un etalon în privința calității serviciilor pe care trebuie să le ofere hotelurile și restaurantele din România.

Grupul Jidvei (www.jidvei.ro), cel mai mare producător de vin din România, deține cea mai mare plantație viticolă din țară și cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic, având 2.500 de hectare de viță-de-vie și crame dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Tăuni, Blaj și Bălcaciu.

În zona DOC „TÂRNAVE” – sub denumirea JIDVEI, se produc unele dintre cele mai apreciate vinuri și spumante românești, calitatea acestora fiind confirmată an de an de medaliile obținute la competiții internaționale. Vinurile de Jidvei au fost distinse în ultimii 10 ani cu peste 500 de medalii în cadrul celor mai prestigioase concursuri de profil din lume.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care jandarmii încep să tragă în mașina unui șofer din Brașov care a luat-o ”razna”. ”Nu trage spre noi!”

Publicat

Imagini incredibile din timpul unei intervenții într-un sat din Brașov. Un bărbat care și-a dat foc casei a încercat să fugă cu mașina, nu înainte de a pune la încercare capacitatea de reacție a forțelor de ordine aflate la fața locului. Incidentul s-a petrecut în satul Recea din județul Brașov. Un localnic de 50 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune anti-petarde, înainte de sărbători. Polițiștii din Alba au pornit operațiunea ”Foc de artificii”

Publicat

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba desfășoară acţiunea „FOC DE ARTIFICII”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice. Începând de azi, 19 noiembrie, poliţiştii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba acţionează pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice. Scopul acţiunii este creşterea siguranţei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Un hoț dat în URMĂRIRE NAȚIONALĂ, prins pe o stradă din Blaj. A fost trimis sub escortă în Bihor

Publicat

arestat catuse

Un hoț din Bihor a fost prins de polițiștii din Blaj, în timp ce se plimba pe o stradă din oraș. Potrivit IPJ Alba, la data de 18 noiembrie 2019, poliţiştii de investigații criminale din Blaj l-au depistat, pe o stradă din municipiu, pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un cal dintr-o gospodărie din Fărău, pe care a încercat mai apoi să-l vândă. Tânăr din județul Sibiu, cu dosar penal

Publicat

cal

Polițiștii din Fărău l-au identificat pe un tânăr din județul Sibiu, ca persoană bănuită de furtul unui cal în valoare de 7.000 de lei. Tânărul ar fi încercat să vândă animalul unei persoane din județul Mureș. Potrivit IPJ Alba, la data de 18 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Fărău au fost sesizați de către […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate