Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Finalul proiectului „Viitorul tău începe azi” la restaurantul „Pub 13” din Alba Iulia

Publicat

Vineri de la ora 12.00, la restaurantul „Pub 13” a avut loc evenimentul ce a marcat finalul proiectului “Viitorul tău începe azi”. Au fost prezentate activitățile desfășurate în proiect și rezultatele acestora, fiind invitați să participe liceenii din proiect, reprezentanții colegiilor implicate și ai celorlalți parteneri.

Proiectul “Viitorul tău începe azi” a fost implementat în cadrul Programului „Tineret în acțiune”. În acest proiect Fundația Comunitară Alba a avut ca parteneri Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa”, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba. Proiectul a fost sprijinit de Societatea pentru Transport Public Alba Iulia si Centrul de Informare Europeana „Europe Direct” Alba Iulia.

Fundația Comunitară Alba a susținut și promovat inițiativa unei echipe de tineri din municipiu de a implementa un proiect prin care să îmbunătățească abilitățile unui grup țintă compus din elevi ai Colegiilor Tehnice „Alexandru Domșa” și „Dorin Pavel” din Alba Iulia, tineri provenind din licee cu o rată scăzută de promovabilitate la bacalaureat în anul 2012, tineri care sunt și navetiști sau provenind dintr-un mediu social fără prea multe oportunități, expuși unor probleme care pot afecta rezultatele lor școlare și drumul lor în viață.

Obiectivele principale ale proiectului au fost: stimularea interesului tinerilor față de educație și perfecționare continuă; dezvoltarea capacității tinerilor beneficiari de a identifica și dezvolta oportunități în mediul în care se află; dezvoltarea personală a tinerilor prin îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare, prin intermediul unor metode formale (training-uri) și nonformale (activități de teambuilding în aer liber, jocuri, cursuri de dans, etc); creșterea gradului de conștientizare a comunității cu privire la potențialul tinerilor în dezvoltarea acesteia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax