Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Firmă de gaz, amendată de Primăria Alba Iulia după ce a efectuat lucrări și nu a reparat carosabilul și trotuarul

Publicat

O firmă care a efectuat mai multe lucrări de înlocuire a unor conducte, dar și a unor branșamente pe trei străzi din Alba Iulia a fost amendată de Poliția Locală.

Motivul pentru care firma de gaz a primit o amendă de 18.000 de lei este acela că nu a readus, la stadiul inițial, terenul afectat în urma lucrărilor. 

Mai exact, nu a reparat conform standardelor trotuarul și carosabilul afectat în timpul lucrărilor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului, Emil Popescu, pe Facebook.

”Biroul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Alba Iulia, Serviciu din subordinea Primăriei, a aplicat o amendă de 18.000 de lei unei firme care a efectuat lucrări de înlocuire conductă și branșamente pe trei străzi din municipiu, fără a readuce, așa cum prevede legea, terenul afectat la stadiul inițial.

Inspectorii care s-au deplasat în teren, pe străzile Toporașilor, Ștefan cel Mare și Alexandru cel Bun au constatat că s-au produs daune rigolelor de apă pluvială, plăcilor de pe căminele de canalizare și că trotuarele și partea carosabilă pe care au fost efectuate lucrări nu au fost refăcute. Totul, în condițiile în care a avut la dispoziție săptămâni întregi pentru a remedia aceste aspecte nedorite.

Trag un nou și serios semnal de alarmă către firmele care efectuează lucrări pe domeniul public și nu înțeleg să își respecte obligațiile care le revin!

Zonele la care am făcut referire, mai devreme, arată, și nu mă feresc să o spun, ca după un “bombardament”. Iar greul îl duc pietonii dar și șoferii.

Nu vreau să pierd din vedere că luni începe școala și că în mai multe zone din apropierea unităților de învățământ trotuarele arată deplorabil și se poate ajunge, inclusiv, la accidente.

Asta, în condițiile în care, din 5 septembrie, mii de părinți, bunici și elevi vor tranzita aceste perimetre. Îi asigur pe albaiulieni că urmărim toate aceste aspecte și că nu ezităm să-i punem la plată pe cei care se fac vinovați”, a precizat viceprimarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 02.09.2022 at 15:40

    Bravo ! Dar la intervenţia din imediata apropiere cu cinema Columna , care se află la 200 de metri de Primărie, Disciplina nu a trecut? E greu, că au fost călduri mari, aşa că mai bine să pârască nemulţumiţii, că noi facem hârtiile.

  2. Maria

    vineri, 02.09.2022 at 15:52

    Dar pe strada Gheorghe Pop de Băsești, de la intersecția cu Bulevardul Revoluției 1989 în jos spre HCC nu se uită nimeni de zeci de ani? Copii, bunicii, părinții ce au de nu merită un trotuar decent și fără mașini parcate pe margine că trotuar nu îl putem numi! Poate îmi răspunde și mie cineva!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax