Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Firmă din Alba, amendată de jandarmii din Gorj. Un angajat, prins în timp ce transporta lemne cu un TAF prin albia unui pârâu

Publicat

Firmă din Alba, amendată de jandarmii din Gorj. O firmă din județul Alba a fost amendată cu 10.000 lei de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu din județul Gorj, după ce un muncitor a fost prins în timp ce transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Sohodol.

„Pe timpul executării unei misiuni de patrulare pe traseele montane din zona montană Valea Sohodolului pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, jandarmii montani au depistat un lucrător al societății comerciale cu sediul în județul Alba, care transporta bușteni prin albia unui pârâu în zona de munte, cu un tractor forestier TAF.

Jandarmii montani au identificat societatea comercială și au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor din Legea 176/2024 a pescuitului și a protecției resursei acvatice vii.

În situația în care observați fapte similare de încălcare a normelor legale, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale“, au transmis joi reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax