Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Flori şi spectacol pentru doamnele și domnișoarele de la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia

Publicat

Doamnele și domnișoarele de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia au avut, luni, parte de momente frumoase, specifice începutului de primăvară.

Din partea colegilor și elevilor, au primit flori, zâmbete, urări și un spectacol cu momente elemente amuzante și pline de farmec.

Sărbătoarea a început la colegiul albaiulian cu un moment omagial prin ceremonia de înmânare distincțiilor de onoare, semnate de către Șeful Statului Major al Forțelor Terestre.

liceul militar- ziua femeii Comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa, a oferit distincțiile doamnelor profesoare, felicitându-le pentru dăruirea și profesionalismul cu care pregătesc generații de mici generali.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Cu acest prilej a fost sărbătorită Maria Barb, care, în cei peste 100 de ani de viaţă a fost şi este un model de demnitate, hărnicie, de îndemânare, curaj, optimism și credință pentru generații întregi, transmit reprezentanţii colegiului.

 

_MG_3600 Maria Barb va împlini la 31 iulie 101 ani.

“Astăzi, în semn de aleasă prețuire și cu multă căldură sufletească, am primit-o în mijlocul nostru oferindu-i întreaga noastră admirație alături de un buchet de flori și o diplomă aniversară. Este un izvor nesecat de veselie, curiozitate, grijă pentru aproapele și recunoștința că Dumnezeu i-a oferit atât de multe.

Deși greu încercată, rămânând văduvă din 1977, fiecare zi este un dar divin pentru care mulțumește și se bucură din plin. Să ne trăiești, bunică Maria, și ne bucurăm mult că am avut ocazia să te cunoaștem! “, este mesajul celor de la colegiul militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax