Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Focuri de armă în Poligonul de la Miceşti. Cei mai buni ţintaşi de la IPJ Alba şi din presă au participat la concursul de tir cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Publicat

Marţi, în poligonul de la Miceşti, cei mai pricepuţi poliţişti din cadrul IPJ Alba au participat la concursul de tir. De asemenea, jurnaliştii acreditaţi la IPJ Alba au tras şi ei la ţintă în cadrul „Cupei presei la tir”. la eveniment au mai participat şi colegi din alte structuri MAI.

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an pe data de 25 martie, poliţiştii din cadrul IPJ Alba şi jurnaliştii acreditaţi instituţiei au tras cu arma în poligonul de la Miceşti, în cadrul concursului de tir.

Cei mai buni ţintaşi au fost premiaţi cu diplome şi cupe de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

La secţiunea poliţie:

Locul I: subcomisar de poliţie Luana Nedelcu

Locul II: comisar Dan Păcurar

Locul III: comisar şef Cătălin Moga

Locul IV: Daniel Ovidiu Roman

La secţiunea autorităţi şi instituţii de colaborare:

Locul I: colonel Dorel Sofica – inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba

Locul II: colonel Felician Itu – inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba

Locul III: Ioan Marincaş – preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Alba

Locul IV: Ioan Ursu

La categoria mass- media:

Locul I: Adriana Avram – Ziarul Apulum

Locul II: Bogdan Presecan – Ziarul Unirea

Locul III: Iulian Brok – Ziarul Apulum

Locul IV: Cristian Jeler – România TV.

Activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române vor continua şi în zilele următoare. Miercuri, 19 martie, la Sebeş se desfăşoară turneul de fotbal pe teren redus, la care 16 echipe reprezentative, ale autorităţilor publice judeţene şi locale, ale structurilor MAI din judeţ, mass-media şi altele, se vor confrunta în cadrul a 4 grupe pentru câştigarea trofeului „Cupa Poliţiei 2014”.

Pentru data de 22 martie este planificat concursul de îndemânare în conducere, organizat de Serviciul Rutier cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay, acesta urmând a se desfăşura, începând cu ora 11.00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia.

Luni, 24 martie, începând cu orele 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „Ziua Porţilor Deschise”, când toţi cei ce vor dori vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte. La ora 12.00 este planificat un exercițiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

Marţi, 25 martie, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo, precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la concursul de tir.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax