Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Focuri de armă pentru capturarea a trei braconieri din Vâlcea, la Doştat. Aveau peste o tonă de peşte, într-o autoutilitară

Publicat

braconaj piscicol 2 Trei bărbaţi din judeţul Vâlcea au fost prinşi în flagrant delict, după ce au braconat peste o tonă de peşte din lacurile aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Doştat.

Aceştia se se deplasau cu o autospecială în momentul în care au fost depistaţi de poliţişti, La semnalul regulamentar al poliţiştilor, şoferul nu a oprit, motiv pentru care unul dintre agenţi a folosit arma din dotare, executând un foc de avertisment şi unul asupra pneului autoutilitarei.

Marţi dimineaţa, în jurul orei 5.10, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș, în timp ce desfășurau activităţi specifice pentru combaterea braconajului piscicol, i-au depistat pe trei bărbaţi ce se deplasau cu o autospecială şi despre care exista suspiciunea că au braconat peşte din lacurile unei societăţi comerciale din comuna Doştat.

braconaj piscicol 3 Şoferul autoutilitarei nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, motiv pentru care unul dintre agenţi a folosit arma din dotare, executând un foc de avertisment şi unul asupra pneului autoutilitarei.

În autovehicul au fost identificaţi B.I.A., de 35 de ani, D.I.C., de 27 de ani şi M.C.N., de 25 de ani, toţi din judeţul Vâlcea, precum şi cantitatea de peste 1.200 kilograme de peşte din specia crap, în valoare de peste 22.500 lei.

Cei trei bărbaţi, folosind unelte interzise, au braconat peştele din lacurile societăţii.

braconaj piscicol În autospecială au fost găsite,de asemenea, o barcă pneumatică precum și plese monofilament şi echipamente umane, specifice pescarilor.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi al sediul Poliţiei Municipiului Sebeş pentru audieri sub aspectul comiterii infracţiunii de pescuit cu plasă monofilament, iar autospeciala a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax