Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Folclor, obiceiuri, tradiţii şi muzică uşoară, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, la “Christmas Festival”

Publicat

Atmosfera Sărbătorilor de Iarnă a fost întregită, marţi seara, la Alba Iulia, cu un concert de Crăciun, prezentat în Piaţa Cetăţii de Casa de Cultură a Studenţilor.

Alexantru Pal, Roxana Reche, Violeta Deminescu-Jurca, Daniela Tărnăuceanu, Grupul „Ziene Sânziene”, Ţurca de la Berghin, Millenium C, Gabriel Cîndea şi Distinto – prima trupa de pop-opera din România, au bucurat inimile albaiulienilor prezenţi la „Târgul de Crăciun” din Piaţa Cetăţii.

Spectacolul a durat aproape 3 ore şi a captat atenţia publicului prin cântecele specifice Crăciunului. Magia sărbătorilor de iarnă a fost răspândită prin interpretarea extraordinară a artiştilor invitaţi.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului şi Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax