Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Forţe ISU Alba, pe traseul Autostrăzii Sebeş-Turda, la Aiud. Exerciţiu pentru salvarea unor muncitori prinşi sub mal de pământ

Publicat

pompier

ISU interventie mal pamant 10 Reprezentanţii ISU Alba – Detaşamentul Aiud şi-au testat capacitatea de intervenţie pe traseul Autostrăzii Sebeş-Turda. Au acţionat în cadrul unui exerciţiu în scenariul căruia au fost incluse intervenţii pentru salvarea a doi muncitori prinşi sub un mal de pământ, dar şi recuperarea unui proiectil neexplodat, găsit după prima acţiune.

Desfăşurare de forţe, în 15 februarie, pe traseul Autostrăzii Sebeş-Turda, în apropiere de Aiud. Pompierii au organizat un exerciţiu pentru a verifica gestionarea unei situaţii de urgenţă.

În scenariul exerciţiului s-a prevăzut gestionarea unor situaţii de urgenţă generate de surparea unui mal de pământ în urma căreia doi muncitori au fost îngropați sub pământ, pe timpul lucrărilor efectuate pe șantierul autostrăzii A1 – tronsonul Aiud-Turda.

După extragerea persoanelor prinse sub pământ, în acel loc a fost găsit un obiect metalic (posibil un proiectil).

Pentru asanarea terenului de muniție neexplodată a intervenit echipa pirotehnică a ISU Alba.

Vedeţi mai jos imagini de pe parcusul exerciţiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax