Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Forțe noi la Jandarmeria Alba. Trei subofițeri, absolvenți promoția 2020, au depus jurământul la Alba Iulia

Publicat

Trei subofițeri jandarmi, absolvenți ai școlilor de profil, au fost repartizați recent la Jandarmeria Alba. Aceștia provin din județele Alba, Mehedinți și Maramureș.

Jandarmeria Alba și-a mărit rândurile cu trei subofițeri, absolvenți ai școlilor militare de subofițeri jandarmi Drăgășani și Fălticeni, promoția  decembrie 2020, transmite instituția, într-un comunicat.

?

Cei trei au depus jurământul militar vineri, 18 decembrie, la sediul Jandarmeriei din Alba Iulia.

Cei trei tineri, originari din județele Alba, Mehedinți și Maramureș, își vor pune bazele carierei și își vor aprofunda cunoștințele și deprinderile specifice acestei profesii,  în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

?

Sub tutela unor specialiști, pentru o perioadă de 6 luni, fiecare dintre subofițeri va putea să-și îmbogățească cunoștințele specifice structurilor operative ale unității, în cadrul programelor de pregătire bine structurate, destinate formării și pregătirii cadrelor militare. După această perioadă de tutelă, cei trei  vor intra pe deplin în sectorul operativ, participând alături de echipajele de jandarmerie la misiuni specifice postului, care presupun nu doar o bună pregătire, ci și muncă de echipă, devotament și răbdare, potrivit sursei citate.

?

Prim adjunctul Jandarmeriei Alba, locotenent-colonel Tudor-Gheorghe Pașca, le-a prezentat tinerilor semnificația jurământului militar.

“Dacă ați ajuns până aici, înseamnă ca v-ați dorit foarte mult și aveți calitățile necesare unui jandarm. Pregătirea dumneavoastră de specialitate se află doar la început. O să aveți ocazia ca în perioada următoare să învățați de la cei mai buni și sunt convins că în scurt timp o să fiți ca ei. Studiați, munciți, antrenați-vă zilnic, faceți-vă prieteni în rândul personalului nostru și, foarte important, nu uitați de părinți. Au fost alături de voi și într-o zi vor avea și ei nevoie de ajutorul vostru.

O să trebuiască să executați misiuni dificile și o să luați decizii nu întotdeauna ușoare. Decideți întotdeauna ținând cont de lege, de spiritul acesteia și, nu în ultimul rând, de cei 7 ani de acasă. Conducerea Jandarmeriei Alba, alături de întreg personalul instituției, va urează bun venit, mult succes în noua carieră care va stă în față, înțelepciune și putere de muncă!”, este mesajul prim-adjunctului Jandarmeriei Alba pentru cei trei absolvenți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax