Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Forțe noi la Poliția Alba. 9 agenți de poliție, absolvenți promoția 2022, și-au început activitatea

Publicat

La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, 9 agenți de poliție, absolvenți din promoția 2022, și-au preluat atribuţiile de serviciu. Aceștia au terminat cursurile la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, respectiv Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina.

Noii agenți de poliție au fost repartizați pe funcțiile vacante, în ordinea mediilor de absolvire. Cea mai mare medie a fost 9,77, iar cea mai mică, 9.

Polițiștilor le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului şi atribuţiile ce le revin în activitatea profesională, pentru a răspunde solicitărilor formulate de cetăţeni, a anunțat Poliția Alba.

”Suntem mândri să avem în rândul nostru tineri care au dovedit, prin prisma rezultatelor obținute în timpul școlii, profesionalism, conștiinciozitate și adeziune conștientă față de obiectivele și valorile promovate de Poliția Română.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Alba a trimis tinerilor colegi succes în activitatea profesională și i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, noile atribuţii”, a transmis IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate