Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Forțe noi la Poliția Alba. Șase absolvenți ai școlilor de agenți își încep activitatea în structurile inspectoratului

Publicat

Șase agenţi de poliţie, absolvenţi ai şcolilor „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, şi-au început activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Aceştia vor activa în structurile de ordine publică, investigaţii criminale, de investigare a criminalități economice și în cadrul Centrului  Reținere și Arestare Preventivă.

Potrivit IPJ Alba, luni, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, s-au prezentat, pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, 6 absolvenţii ai şcolilor de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, promoţia 2018.

Trei au fost repartizați la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice, Centrul  Reținere și Arestare Preventivă și structura de ordine publică și patrulare de la Poliția Orașului Teiuș și ceilalți trei la structurile de investigații criminale de la polițiile municipale Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

Comisar şef de poliţie Mihai Rus, adjunct al șefului IPJ Alba, le-a urat „bun venit” noilor colegi şi succes în cariera de poliţist, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, noile atribuţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax