Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Fotbaliștii de la FCSB, la plimbare prin Alba Iulia înaintea meciului cu FC Unirea de la Zlatna

Publicat

Înainte de meciul din această seară de la Zlatna, jucătorii de la FCSB au ieșit să se relaxeze prin Alba Iulia. Aceștia au fost văzuți în zona Stadionului Cetatea de unde se pare că au plecat la Alba Mall. 

În această după-amiază, FCSB va pleca spre orașul Zlatna acolo unde de la ora 21.30 este programată partida cu FC Unirea Alba Iulia care contează în șaisprezecimile Cupei României.

Stadionul “Minaur” din Zlatna pe care se va disputa cel mai important meci al uniriștilor are o capacitate de 2.500 de locuri, dar organizatorii intenționează să instaleze în spatele unei porți o tribună mobilă, cu aproximativ 600 de locuri.

FCSB are probleme la nivelul fundașilor centrali. Balasa și Momcilovic sunt accidentați, iar Planic este incert. În aceste condiții, Nicolae Dică a luat trei juniori în lotul primei formații: Ștefan Cana, Marian Botezatu (fundași) și Daniel Toma (mijlocas).

Mihai Stoica, directorul sportiv al formatiei ros-albastre, a spus, însa, la plecarea catre Zlatna, ca „FCSB trebuie sa scoata rezultate cu Morais și Filip”.

Oficialul echipei ros-albastre a facut o comparatie cu Barcelona.

„Dacă Barcelona s-a descurcat cu Mascherano și Abidal fundași centrali, și FCSB trebuie să facă rezultate cu Morais si Filip”, a spus Mihai Stoica.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax