Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Fotbaliștii de la Vama Seacă au sărbătorit calificarea în finala Cupei cu un cățel în vestiar. „Să vină Cupa la Vamă”

Publicat

Viitorul Vama Seacă a obținut calificarea în finala fazei județene a Cupei României, după ce au învins Spicul Daia Română joi, 18 mai, în semifinale.

Întreaga echipă s-a bucurat la finalul meciului alături de prietenul lor necuvântător, cățelușa Laica.

Vama Seacă este o localitate din extremitatea estică a județului Alba, aparținând de comuna Hopârta, unde fotbalul este una dintre principalele distracții ale localnicilor.

Viitorul Vama Seacă, echipă care activează în Liga a 4-a, a învins Spicul Daia Română în semifinalele fazei județene a Cupei României, cu scorul de 4-1.

Astfel, aceștia vor disputa finala competiției împotriva liderului Ligii a 4-a, Industria Galda de Jos, echipă care a trecut în semifinale de Inter Unirea, cu scorul de 2-1.

La finalul meciului, fotbaliștii de la Viitorul Vama Seacă s-au pozat în vestiar alături de Laica, unul dintre suporterii necuvântători ai echipei locale.

„Laica a fost găsită de cineva de la club, și a primit-o la baza sportivă. De atunci locuiește acolo și a devenit parte din familia Viitorul Vama Seacă”, a declarat Sorin Giurcă, ofițer de presă al echipei din Vama Seacă pentru alba24.

Într-un filmuleț postat pe pagina de Facebook a echipei, se vede cum Laica se plimbă printre jucătorii care sărbătoresc victoria, fiind cel puțin la fel de entuziasmată ca și aceștia.

foto: Sorin Giurcă, Facebook/ Viitorul Vama Seacă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax