Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan”, concurs dedicat profesioniștilor HoReCa, la Castelul de la Cetatea de Baltă

maitre hotel jidvei

Publicat

În perioada 7 – 8 octombrie, Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă a găzduit finala celei de-a XVI-a ediții a concursului Maître d’Hotel – Trofeul „Marian Bugan”. 19 concurenți din toate zonele țării, fie șefi de sală sau manageri de restaurante, au avut ocazia de a-și demonstra măiestria abilităților în bucătărie în fața unui juriu format din 12 specialiști din domeniul HoReCa.

Competiția este dedicată profesioniștilor din domeniul HoReCa din toată țara, care își demonstrează măiestria abilităților în bucătărie în cadrul unor probe atent jurizate. Compania Jidvei, în calitate de sponsor oficial al acestei ediții, a sprijinit Asociația Națională a Maître d’Hotel (ANMH) în organizarea și asigurarea celor mai bune condiții de desfășurare a evenimentului.

Cei 19 concurenți, șefi de sală și manageri de restaurante care au reprezentat toate zonele țării, au avut posibilitatea de a-și dovedi capacitățile profesionale în fața unui juriu de specialitate format din 12 membri. Președintele juriului, Sergiu Nedelea, a fost asistat în comisiile de jurizare de Cornelia Toma, Vlad Mureșan, Virgil Mănescu, Liliana Bucătaru, Daniel Zottu, Aurelian Luca, Bogdan Dumitrescu, Mihai Ciucur și Severică Ionel Duru. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 30 de reprezentanți ai asociațiilor patronale și profesionale de profil, printre care Mihai Ogrinji, reprezentant al Asociației Jurnaliștilor de Turism, și Daniel Zottu, care a reprezentat Asociația Somelierilor din România.

Complexitatea meseriei de maître d’hotel s-a reflectat și în probele competiției. Concurenții au avut misiunea de a trece de proba teoretică, proba de decantare și de proba practică. La finalul acestui veritabil maraton al cunoștințelor teoretice și practice, clasamentul final decis de juriu a fost următorul:

  • Câștigătorul Marelui Trofeu „Marian Bugan” 2018 – Cristian Szekely – București
  • Locul I – Petrișor Lucian Petcu – București
  • Locul II – Ionuț Andrieș – Brașov
  • Locul III – Alexandru Tamaș – Cluj-Napoca

Demonstrațiile prezentate în cadrul competiției au definit noi standarde de calitate care vor contribui la creșterea nivelului serviciilor oferite în hotelurile și restaurantele din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate