Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Friendship Challenge, la Alba Iulia. Aproape 400 de tineri au participat la un concurs interactiv în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Aproape 400 de tineri au participat duminică, 6 octombrie, la o competiție a prietenei, în Cetatea Alba Carolina. Este vorba despre Friendship Challenge, un eveniment care a ajuns la ediția cu numărul șase. Timp de mai multe ore, peste 350 de tineri din Alba au luat parte la mai multe concursuri interactive. 

Friendship Challenge pune accentul pe importanța prieteniei și a anturajului, simulând situații reale care pun în dificultate și necesită rezolvare prin stategie și folosirea abilităților de colaborare, comunicare, negociere, influențare, au transmis reprezentanții asociației Emanoil într-un comunicat de presă.

Timp de trei ore, peste 350 de participanți, constituiți în echipe de câte 6 membri, au avut de rezolvat peste 140 de sarcini, în vederea acumulării de puncte, ca urmare e experimentării unor situații inedite și în condiții deosebite.

Echipele participante au fost construite în jurul liderului de echipă care a avut sarcina de a găsi 5 prieteni în vederea participării și mai ales, responsabilitatea de a menține echipa unită din momentul înscrierii și până la finalul competiției, lucru deloc ușor de realizat.

Aproape 400 de tineri au concurat în 55 de echipe

Cele 55 de echipe, care au acceptat provocarea participării, au avut de rezolvat diferite sarcini care au presupus interacțiunea la superlativ cu monumente istorice, exponate ale Muzeului Unirii, turiști din alte țări, rezprezentanți ai cultelor, cadre medicale, cadre didactice, obiecte și amintiri din copilărie, membrii ai familiei sau simpli trecători.

Mulțumim tuturor participanților implicați, comunității albaiuliene pentru cooperare și sprijinul acordat tinerilor în rezolvarea provocărilor și celor peste 60 de voluntari prezenți care au încercat să dea tot ce au putut pentru a oferi o experiență frumoasă participanților.

Menționăm în mod special și echipa de coordonare a acestui eveniment compusă din tinerii voluntari care au organizat peste 7 training-uri și workshop-uri de pregătire a evenimentului: Paul Negru, Elena Alexandra Sârbu, Andreea Făgăraș, Alexia Miclea, Raluca Tuștean și Raul Ciuguden, au mai transmis reprezentații asociației organizatoare, în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate