Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Frigul a spart Hora Unirii din Piața Toboșarului. Tinerii au dansat „mărunt” în Spațiile RYMA

Publicat

Ambasadorii Unirii au ajuns de Ziua Națională a României şi la Spațiile RYMA din Cetate. Din păcate, tinerii veniți din toate colțurile țării nu au avut parte de o primire prea „călduroasă”, întrucât au petrecut mai bine de trei ore în frig. Un spectacol de muzică și dansuri populare care ar fi trebuit să încânte publicul s-a transformat într-un maraton de joc de glezne, în încercarea de a scăpa pentru câteva minute de frigul de afară.

Tinerii veniți din Iași, Satu Mare, Bistrița, Sălaj, Olt, Bihor și Botoșani pentru a dărui albaiulienilor și nu numai un spectacol frumos de dans și muzică populară, în ziua de 1 Decembrie, au avut parte de o surpriză din partea organizatorilor. În loc de publicul numeros și atmosfera călduroasă la care se așteptau, „Ambasadorii Unirii” au găsit o atmosferă rece atât la propriu cât și la figurat.

Interiorul călduros și ceaiul cald la care s-ar fi așteptat invitații a fost înlocuit cu scaunele ude și reci din curtea de la Spațiile RYMA.

Cu toate acestea, tinerii au arătat că sunt adevărați profesioniști și au încercat să ofere un show pe cinste. Îmbrăcați de sărbătoare, aceștia au cântat și au dansat pe melodii specifice zonelor din care provin. Din spectacol nu a lipsit nici celebrul „Trandafir de la Moldova” pe care Ansamblul Folcloric „Rapsodia” din Iași a încins o horă moldovenească așa cum o impune tradiția.

Deși la finalul programului artiștii ar fi trebuit să joace hora unirii în Piața Toboșarului, din cauza frigului pe care l-au îndurat, aceștia au refuzat să mai participe la eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. balosin nicodim

    duminică, 02.12.2012 at 14:51

    din cate am observat au dansat si cantat ei pentru ei din poze nu se observa sa fi avut vreun spectator decat pe cei care i-au insotit probabil si pe cei care urmau sa-si faca numarul :))))))))))))))))) saracii de ei la asa management asa spectatori

  2. cristina

    duminică, 02.12.2012 at 16:56

    Un artiocol rautacios, avand in vedere eforturile tuturor de a organiza si sustine un asa program fara nici un sprijin financiar. Totul a durat oricum o ora jumatate, dar cine stie de cand statea in frig reporterita de i s-a dilatat timpul si a contorizat 3 ore…Ceaiul cald si vinul fiert l-au servit dincolo in Galeria de Arta toti cei care au dorit, dupa ce si-au terminat pe rand reprezentatia, atat dansatori cat si insotitori si totul a fost din partea casei! Din pacate nu am putut sa le oferim o atmosfera calda de interior pentru ca nu aveam un interior atat de generos incat sa incapa sa danseze aceste ansambluri, iar colaboratorii nostri de la Palatul Copiilor stiau din start ca dansurile se vor tine in aer liber. Cat despre cei care au refuzat sa mai participe la hora erau chiar cei care insoteau instrumental toata hora (de aceea s-a „spart”) Ei fiind ultimul ansamblu din program au stat cam mult in frig sa isi astepte randul si apoi s-au grabit sa plece imediat spre Satu Mare, pentru ca aveau un drum de 7 ore in fata. Le multumim copiilor care au incins dansurile pentru ca au fost la inaltime si ne cerem scuze ca e iarna si frig afara, data viitoare vom avea grija sa ii invitam vara si sa fim mai ospitalieri.

  3. Mariana

    duminică, 02.12.2012 at 23:15

    Mine nu mi se pare un articol rautacios. De ce sa scrie de bine daca a fost rau. Si eu am trecut pe acolo si nu am avut cum sa stau pentru ca nu erau conditii de spectacol. Nu poti face un eveniment pentru copii la 5 grade.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax