Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Furtuna a făcut prăpăd la Rădești, în satul Leorinț. „Tornada” a luat pe sus acoperișul unei case

Publicat

19970482_10212526921024787_1503478856_n Furtuna de sâmbătă a făcut ravagii în județul Alba. Una din localitățile afectate de grindină și de vântul puternic este Leorinț, unde „tornada” a luat pe sus acoperișul unei case.

Mai multe localități din județul Alba au fost afectate de furtunile din această săptămână. Ultimele pagube pe care le-au făcut ploile  au fost înregistrate sâmbătă, unde pe lângă inundațiile care distrus culturile oamenilor, vântul a distrus, la propriu, casele oamenilor.

În comuna Lorinț acoperișul unei case, aflate în construcție, a fost luat pe sus. Pagubele produse sunt semnificative având în vedere că aproape tot acoperișul a fost smuls de pe casă.

Furtuna a făcut ravagii în satul Mescreac ce aparține de comuna Rădești. A început la ora 15,30  cu un vânt puternic o ploaie torențială care a umplut drumul și curțile oamenilor.

VEZI:  FOTO VIDEO / COD GALBEN de vreme rea în Alba. Furtuna a făcut ravagii în gospodăriile oamenilor dintr-un sat ce aparține de Rădești

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax